Carmen de la Sălciua a făcut anunțul despre relația cu Culiță Sterp: „Am decis să…”

0
321
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua

Până acum s-a ferit să ia o decizie legată de o posibilă împăcare cu Culiță Sterp, dar acum e mai hotărâtă ca niciodată. Carmen de la Sălciua a făcut anunțul oficial.

Au fost un cuplu în viața personală și au colaborat și în plan profesioanl, însă drumurile lor par să se despartă definitiv acum. Carmen de la Sălciua a deschis din nou subiectul legat de relația ei cu Culiță Sterp, iar decizia ei este una radicală.

Carmen de la Sălciua a făcut anunțul despre relația cu Culiță Sterp: „Am decis să…”

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu s-a grăbit să șteargă pozele pe care le-au făcut împreună, sperând probabil că vor reuși să își rezolve problemele și să formeze din nou un cuplu.

Acum, cântăreața a gândit lucrurile până la cel mai mic detaliu și se pare că este hotărâtă să lase trecutul în spate și să înceapă o viață nouă. Vedeta a făcut dezvăluirea pe contul de instagram, luând decizia să șteargă toate fotografiile cu Culiță Sterp și să își găsească liniștea lângă un alt bărbat.

Întrebată dacă i-a dat unfollow lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a ținut să spună exact care este relația între ei în prezent și ce planuri are pentru viitor.

„În ultima perioadă, gândirea mea s-a schimbat. Am decis să șterg și aceste amintiri, poze și să las trecutul în spate. Nu mă întrebați iar de ce, cum și pentru ce…pentru că acest subiect nu îl voi mai discuta. E închis! Îmi doresc să iubesc din nou, să fiu iubită, să fiu respectată și să am încredere în omul de lângă mine. Merit asta și asta voi primi.”, a scris Carmen de la Sălciua pe instagram.

Carmen de la Sălciua a făcut anunțul despre relația cu Culiță Sterp: "Am decis să..."