Carmen de la Sălciua a rupt Youtube-ul cu noua ei melodie: ”Curge prin vene iubirea ta”! Are peste jumătate de milion de vizualizări în DOAR câteva ore! ”Eşti regina Youtube-ului”

0
1105
Carmen De La Salciua

Carmen de la Sălciua una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară si de petrecere a generatiei sale, cu milioane de vizualizări însumate pe contul de YouTube.

Carmen de la Sălciua una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară si de petrecere a generatiei sale, cu milioane de vizualizări însumate pe contul de YouTube şi mii de concerte, lanseaza cea mai emotionanta piesa de dragoste din cariera: „Curge prin vene iubirea ta”. Fanii au fost cuceriţi pe loc: „Ceva original! Încă o piesă care ajunge să dea dependenţă. Esti regina Youtube-ului!” Piesa se afla pe locul 4 in Trending, la cele mai ascultate piese de pe YouTube!

Carmen de la Salciua se bucura de un succes rasunator, fiind numita de presa „Regina Youtube-ului”, asta datorita numarului mare de vizualizari pe care in strange in timp real la fiecare piesa pe care o lanseaza. Artista are un nou videoclip, la piesa „Curge prin vene iubirea ta”! Clipul este unul atipic, de care fanii s-au îndrăgostit si deja face ravagii pe Youtube. Textul melodiei si muzica sunt realizate de Carmen de la Salciua, iar de orchestratie s-a ocupat Nek. Lansat, sambata seara, videoclipul se bucură deja de peste jumatate de milion de vizualizări pe youtube, in doar cateva ore de la lansare, şi are numeroase reacţii pozitive.

„Voi stiti ca eu am emotii de fiecare data cand lansez o melodie noua… asa e si acum! Dar ma obisnuiesc mai bine cu emotiile decat cu asteptarea… Pentru voi! Numai pentru voi cei care ma iubiti si ma apreciati si imi spuneti in fiecare zi asta, pentru voi cei care prin cuvinte frumoase de multe ori ma ridicati din orice stare negativa… CURGE PRIN VENE IUBIREA TA! Sunt inconjurata de oameni buni si de oameni care ma ajuta. Fara Voi nu as reusi! Sper din suflet sa va placa melodia! Va imbratisez virtual si va pupacesc tare!”, a scris Carmen de la Salciua pe o retea de socializare. Vezi, mai jos, videoclipul!