Carmen de la Salciua: „Am fost violata, batuta, jefuita cu bestialitate”. Fanii cantaretei sunt in panica

0
833
Carmen Cover Vdtonline

Fanii cantaretei Carmen de la Salciua sunt in panica! De ce a spus artista ca a fost violata si batuta?

Carmen de la Salciua, in varsta de 31 de ani, are o cariera stralucita si se afla in plina ascensiune. Cantareata castiga din ce in ce mai multi fani si admiratori, iar munca ei este prioritara. Fosta sotie a lui Culita Sterp scoate piese des, iar acesta este unul dintre motivele succesului ei. Desigur, talentul ei vocal este cel mai important element pentru reusita intr-un astfel de domenii, insa fara munca asidua, nimeni nu a ajuns niciodata pe culmile succesului.

Carmen de la Salciua: „Am fost violata, batuta, jefuita cu bestialitate”

Asta face si indragita cantareata: munceste mult si cu pasiune! Recent, Carmen de la Salciua a avut o deplasare la Poiana Brasov, organizata pentru filmarile urmatorului videoclip. Cu o armata de oameni dupa ea, fosta sotie a lui Culita Sterp a intrat intr-un scenariu dificil, mai ales ca nici vremea nu mai este prietenoasa. Cu o tinuta sumara, artista a petrecut ore in sir la marginea unei paduri, unde s-a intamplat totul.Cand totul s-a terminat, Carmen de la Salciua nu s-a putut abtine si a spus fanilor ei ce s-a intamplat pe „platoul” de filmare!

Fanii cantaretei Carmen de la Salciua sunt in panica, dupa ce artista a spus ca a fost violata, batuta si jefuita si se afla la marginea unei paduri. Nu, nu este o gluma proasta, ci este modul in care artista isi descrie urmatorul videoclip.

Carmen de la Salciua: „Am fost violata, batuta, jefuita cu bestialitate”

Cat de tare pot sa-mi doresc sa stric o surpriza? Uite, chiar am s-o fac! Tocmai am terminat de filmat videoclipul…, de fapt stati, ca nu trebuia sa va spun asta…., ultimul clip care va aparea in cateva zile, in care am fost violata, batuta, jefuita cu bestialitate de un agresor care a scapat cu viata, caruia nu i-a facut nimeni nimic, iar eu sunt la marginea padurii”, a spus Carmen de la Salciua intr-un insta story.