Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua

Internetul s-a incins zilele trecute dupa ce fotografii cu Carmen de la Salciua goala au inceput sa circule in mediul online.

La cateva zile de la acest incident, Carmen de la Salciua a avut o prima reactie si a recunoscut ca intr-adevar ea este cea care apare in acele imagini.

Mai mult, Carmen de la Salciua a dezvaluit ca vinovat pentru distribuirea acelor fotografii este chiar fostul ei sot, Culita Sterp, cu care se afla in plin proces de divort.

Citeste si: Carmen de la Salciua, mesaj pentru Culita Sterp in plin scandal! Cum l-a pus la punct pe fostul ei sot, la asa ceva nu exista replica

Citeste si: Carmen de la Salciua a purtat o rochie transparenta in noaptea de Revelion: ”Se vede tot!”

Citeste si: Culita Sterp nu se mai ascunde: s-a afisat cu noua iubita, desi nu este inca divortat! Cum arata cea care o inlocuieste pe Carmen de la Salciua

Citeste si :  Nu o sa iti vina sa crezi cate kilograme are Carmen de la Salciua! S-a urcat pe cantar si... SURPRIZA!

Ce spune Carmen de la Salciua dupa ce au aparut poze cu ea goala

Carmen de la Salciua spune ca pozele au afectat-o foarte mult pe mama ei, care sufera din cauza celor petrecute.

„Probabil e un deliciu pentru ei sa imi faca rau (fostul sot si ex-cumnata sa)! Am purtat o discutie cu parintii mei! Mama sufera foarte mult, dar i-am explicat ca trebuie sa fie tare! Mama e o femeie credincioasa, noi suntem oameni carora nu le place sa intre in scandaluri!

Carmen de la Salciua

„Probabil ati vazut ca nimeni din familia mea nu a scos un cuvant! Judecati voi cum doriti! Am fost invatata sa intorc si celalalt obraz, nu sa ma razbun! Dumnezeu ne judeca pe toti!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Loading...