Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua

Internetul s-a incins zilele trecute dupa ce fotografii cu Carmen de la Salciua goala au inceput sa circule in mediul online.

La cateva zile de la acest incident, Carmen de la Salciua a avut o prima reactie si a recunoscut ca intr-adevar ea este cea care apare in acele imagini.

Mai mult, Carmen de la Salciua a dezvaluit ca vinovat pentru distribuirea acelor fotografii este chiar fostul ei sot, Culita Sterp, cu care se afla in plin proces de divort.

Citeste si: Carmen de la Salciua, mesaj pentru Culita Sterp in plin scandal! Cum l-a pus la punct pe fostul ei sot, la asa ceva nu exista replica

Citeste si: Carmen de la Salciua a purtat o rochie transparenta in noaptea de Revelion: ”Se vede tot!”

Citeste si: Culita Sterp nu se mai ascunde: s-a afisat cu noua iubita, desi nu este inca divortat! Cum arata cea care o inlocuieste pe Carmen de la Salciua

Citeste si  Mesajul viral postat de un bărbat când a aflat că fosta lui soție se mărită din nou. „Avem trei copii frumoși și am avut un divorț amar”

Ce spune Carmen de la Salciua dupa ce au aparut poze cu ea goala

Carmen de la Salciua spune ca pozele au afectat-o foarte mult pe mama ei, care sufera din cauza celor petrecute.

„Probabil e un deliciu pentru ei sa imi faca rau (fostul sot si ex-cumnata sa)! Am purtat o discutie cu parintii mei! Mama sufera foarte mult, dar i-am explicat ca trebuie sa fie tare! Mama e o femeie credincioasa, noi suntem oameni carora nu le place sa intre in scandaluri!

Carmen de la Salciua

„Probabil ati vazut ca nimeni din familia mea nu a scos un cuvant! Judecati voi cum doriti! Am fost invatata sa intorc si celalalt obraz, nu sa ma razbun! Dumnezeu ne judeca pe toti!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Loading...