Culita Si Carmen

Carmen de la Sălciua s-a pozat fără sutien și a publicat imaginea incendiară pe contul ei de Facebook.

Poza de infarct a adunat câteva sute de like-uri în doar câteva ore de la postare.”Superbă” sau „Magnifică” au fost câteva dintre reacțiile fanilor entuziasmați.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat!

Carmen de la Sălciua și fostul ei soț, Culiță Sterp, s-au împăcat. Culiță a mers la petrecerea de ziua de naștere a lui Carmen, fiind chiar primul invitat care a sosit. Anterior, el vorbea la Teo Show despre faptul că el și fosta soție sunt pe punctul de a se împăca.

„Tu și Culiță cred că aveți nevoie de o pauză. Mă refer de la muncă și să mergeți într-un loc de vis amândoi, să vă relaxați și poate, cine știe, vă binecuvantează Dumnezeu cu un copil”, i-a scris o fană lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat!

Mesajul lui Culiță Sterp pentru Carmen de la Sălciua de ziua acesteia

„La multi ani frumosi si sanatosi persoanei cu care mi-am trait 3 ani din viata, cu care am impartit aceeasi masa, aceeasi casa, acelasi pat! 3 ani frumosi, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adaugat unul in care ne-am indepartat si ne-am apropiat, dar cel mai important am ramas fiecare cu ceva unul de la altul!

„Ma bucur pentru tine pentru ca iti stiu sufletul si stiu ca o simpla fata de la tara a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din tara, si iubita de atatia oameni!

„In ciuda a toate ce s-au intamplat, iti doresc din tot sufletul sa fii fericita alaturi de ce iubesti tu din suflet! 🙈 La multi ani, inca o data! 🤗”, a fost mesajul lui Culita Sterp.