Carmen de la Sălciua, mai sexy ca niciodată! Cum s-a fotografiat cântăreața?

0
280

Este o femeie frumoasă, are o siluetă de invidiat și știe să își evidențieze punctele forte. Cum s-a fotografiat Carmen de la Sălciua?

Pentru că în contextul actual are foarte mult timp liber, Carmen de la Sălciua este foarte activă pe rețelele de socializare.Cântăreața își face timp să le răspundă fanilor la întrebări, oferă sfaturi de viață și recomandări în materie de frumusețe și stil vestimentar.

Carmen de la Sălciua, mai sexy ca niciodată! Cum s-a fotografiat cântăreața?

Cea mai recentă postare pe care Carmen de la Sălciua a făcut-o pe instagram a reușit să încingă imaginația bărbaților. Cântăreața s-a lăsat fotografiată în timp ce purta doar o cămașă bărbătească, ipostează sexy care a fost foarte apreciată de prietenii virtuali.

Nu e de mirare că imaginea a strâns rapid peste 21.000 de aprecieri, Carmen de la Sălciua primind o mulțime de complimente atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Carmen de la Sălciua le-a explicat tuturor că senzualitatea unei femei nu ține doar de hainele pe care le îmbracă, ci de cele mai multe ori este vorba doar despre atitudine.

Citeste si :  Ultima ora! Cu cat vor creste pensiile? "Degeaba cresti pensiile daca nu poti sa le platesti!"
Carmen de la Sălciua, mai sexy ca niciodată! Cum s-a fotografiat cântăreața?

„O femeie poate sa poarte haine bărbătești și sa rămână feminină! Nu e doar o cămașă, e modul prin care o femeie își trăiește senzualitatea in cele mai neobișnuite forme!”, a scris Carmen de la Sălciua pe instagram.