Carmen de la Sălciua, sexy in cadă după despărțirea de Culiță Sterp. Fanii au reacționat dur: „Expui doar vulgaritate”

0
530
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua pare că are metodele ei pentru a trece mai ușor peste despărțirea de Culiță Sterp. S-a filmat în timp ce era în cadă, dar fanii ei au reacționat dur.

Este o femeie sexy și știe să folosească acest lucru în favoarea ei. Deși a format un cuplu o lungă perioadă de timp cu Culiță Sterp, fiind foarte îndrăgiți, după mai multe despărțiti și împăcări, cei doi au decis să își spună adio definitiv.

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua pare că are mai mult timp pentru relaxare, astfel că a ținut să le arate și prietenilor virtuali cum își petrece aceste zile în care oamenilor le este recomandat să rămână în casă din cauza coronavirusului.

Carmen de la Sălciua, sexy in cadă după despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a reușit să încingă imaginația prietenilor virtuali atunci când s-a filmat în timp ce făcea o baie relxantă, cu multă spumă. Evident, muzica și paharul de șampanie nu puteau să lipsească, aceste detalii conturând atmosfera romantică.

Dacă o parte dintre prietenii virtuali ai vedetei au fost foarte încântați să vadă imaginile sexy cu aceasta, Carmen de la Sălciua a primit și reacții negative după ce a postat filmulețe la story, pe instagram.

Unul dintre urmăritori i-a reproșat vedetei că ipostaza în care s-a filmat este una vulgară și că, în acest context, nu este în măsură să le dea celor din jur sfaturi.

„Nu dai sfaturi deloc ok atâta timp cât tu expui doar vulgaritate”, a fost comentariul prietenului virtual.

Așa cum era de așteptat, Carmen de la Sălciua nu a ezitat nicio secundă și i-a dat replica persoanei nemulțumite de felul în care ea s-a afișat pe instagram: „Iartă-mă că mă simt bine…făcând o baie”

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant despre Culiță Sterp, după ce artistul a șters toate fotografiile cu ea

Carmen de la Sălciua a transmis un mesaj emoționant despre relația ei cu fostul soț, Culiță Sterp, după ce fanii au observat că artistul a șters toate fotografiile cu îndrăgita artistă.

Vedeti poza asta? Aici era liniste! Pentru linistea aia de atunci, pentru trairile noastre, pentru iubirea pe care ne-am purtat-o, pentru tot ce am facut impreuna, bine, rau, influentati sau nu, ispititi sau provocati, pozele vor ramane acolo! Stiu ca pentru unii e normal sa fie altfel si stiu ca primul impuls e sa stergi tot, sa uiti, insa eu pot privi acele poze pentru ca acest om a fost parte din mine!”, a scris Carmen de la Salciua pe Instagram.