Carmen de la Salciua, UMILITA de familia lui Culita Sterp! Au injosit-o in public

0
403
Carmen De La Salciua Umilita De Familia Lui Culita Sterp Au Injosit O In Public

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au afisat impreuna in weekend, la nunta surorii lui Culita Sterp, pentru prima oara de la impacare.

Carmen de la Salciua, UMILITA de familia lui Culita Sterp

Sora lui Culiţă Sterp, Ileana, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar evenimentul a ieşit exact aşa cum mirii au visat. Alături de ei au fost toţi cei dragi, familie, prieteni, dar, bineînţeles, şi Carmen de la Sălciua, care l-a însoţit pe Culiţă Sterp.

După ce au îngropat securea războiului şi au decis să-şi mai dea o şansă, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au mers împreună la nunta surorii artistului. Culiţă Sterp a fost foarte atent cu iubita lui, vrând ca aceasta să se simtă cum nu se poate mai bine.

Surpriză, însă. Chiar dacă artistul şi-a dat toată silinţa ca lucrurile să meargă bine, nu la fel au stat lucrurile şi din partea familiei lui.

Potrivit informaţiilor din presă, situaţia nu a fost deloc una roz pentru Carmen de la Sălciua. Simpatica artistă ar fi fost tratată destul de rece de către familia fostului soţ.

Deşi ea ar fi fost drăguţă cu toţi, ar fi zâmbit şi ar fi încercat să fie comunicativă, se pare că lucrurile nu au stat la fel şi din partea membrilor familiei lui Culiţă Sterp. Se pare că manelista nu s-ar fi simţit deloc bine, însă chiar şi aşa, ar fi încercat toată noaptea să fie numai un zâmbet şi să nu le dea satisfacţie.