Incest

Sarah Barass (35 de ani) și Brandon Machin (39 de ani), doi frați vitregi din Sheffield, au trăit în incest și au devenit părinții a șase copii!

Cei doi n-au recunoscut relația lor incestuoasă. Sarah și Brandon au ajuns după gratii după ce și-au ucis doi dintre copii! Justiția le-a anunțat pedeapsa săptămâna aceasta, a notat Daily Mail.

Sarah și Brandon vor sta cel puțin 35 de ani după gratii. Pe 14 mai, în locuința din Sheffield a avut loc o dublă crimă teribilă.

Fiecare dintre părinți a omorât câte un copil!

La ora 9.14, Tristan, în vârstă de 13 ani, a fost sugrumat cu un cordon de mama lui, în fața lui Blake (14 ani). Cel mai mare dintre băieții cuplului a murit la ora 9.26, după ce a fost sugrumat de tatăl lui cu mâinile goale!

Sarah a încercat să mai scape de unul dintre copiii care țipa, ținându-l cu capul sub apă, pentru a-l îneca. Pe ceilalți voiau să-i omoare cu supradoze de droguri.

Cu o zi înainte, părinții incestuoși au vrut să-și otrăvească toți cei șase copii, dar planul nu le-a reușit.

Judecătorii au aflat că Sarah și Brandon sunt frați de mamă și că au avut relații sexuale din adolescență.

Vecinii din Sheffield al locuinței în care stătea, teoretic, doar Sarah, au dezvăluit că Brandon a fost deseori văzut ieșind din respectiva casă și că niciun alt bărbat n-a fost văzut în zonă.

Mai mult, vecinii au dezvăluit că Brandon era strigat „tată” de cei șase copii.

„A mai avut copii, dar niciun semn de vreun bărbat prin preajma ei. Nu exista nicio dovadă despre tatăl copiilor. Singurul bărbat văzut vreodată în preajma ei era fratele ei.

Suspiciunile mele au început când cel mai mic dintre copii a început să vorbească și l-a strigat „tata””, a spus un vecin în fața instanței.

Copiii decedați au fost găsiți într-un pat, în timp ce Sarah se baricadase cu ceilalți copii în altă cameră. Mama avea în mână o agendă deschisă la o pagină pe care scrisese „Aranjamente funerare”.

Mesajele mamei postate pe Facebook

În săptămânile dinaintea teribilelor crime, Sarah a postat pe contul ei de Facebook imagini și mesaje înspăimântătoare.

Ea a postat, de exemplu, următorul mesaj: „Crimele sunt ca chipsurile. Nu te poți mulțumi doar cu unul!”.

Altădată a postat o imagine cu Moartea cu coasa și cu mesajul „Vin după tine”.

Martyn Barass, fratele lui Sarah, a spus că sora lui și Brandon Machin sunt răul întruchipat, că aveau împreună o obsesie pentru macabru și că sunt niște „ucigași psihopați”.

Mai mult, Martyn a mai dezvăluit că Sarah și Brandon urmăreau ore întregi filme horror.

Martyn susține că a avertizat serviciile sociale, dar că acestea n-au acționat. dacă ar fi făcut-o, probabil că băieții ar fi fost salvați.

Martyn susține că a avertizat autoritățile că Brandon l-a atacat pe Blake atunci când copilul era foarte mic, iar Sarah a rănit o fată aruncând-o dintr-un copac!