Cât de adorabilă e fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România! Manelistul n-a mai văzut-o de multă vreme FOTO

0
610
Nicolae Guta

Anais este fata Mădălinei, alias Beyonce de România, cu manelistul Nicolae Guță.

Anais este fata Mădălinei, alias Beyonce de România, cu manelistul Nicolae Guță. De cel puțin doi ani, solistul nu mai vrea însă să știe nimic de ea și de familia micuței. Anais este crescută doar de mama şi de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea.

În vara anului trecut, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Guţă, tatăl fetiţei ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guţă trebuie să o plătească pentru fetiţa lor, micuţa Anais. Procesul s-a încheiat anul acesta, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe luna pentru întreţinerea şi creşterea fetiţei. 

Când Anais a împlinit 5 ani, mama ei, care a cochetat la un moment dat cu muzica, i-a făcut o dedicație emoționantă.

”Petrecere Anais! O zi de naștere fericită, fetița mea iubită! Ai deja 5 ani. Ai crescut atât de repede, iar eu nu mă pot sătura să savurez chipul tău de înger. Îți doresc să nu pierzi niciodată curiozitatea și să rămâi un copil vesel și ascultător! Mami și buni te iubesc!”, scria Mădălina în august. Zilele trecute, Mădălina, mama ei și Anais au participat la o petrecere la care fata lui Guță a făcut senzație cu ținuta ei eleganță, fiind declarată prințesa oficială a evenimentului!