Cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua! Cosmin Isăilă are hotel, restaurant, vilă în Sibiu şi mai multe maşini!

0
888
C T De Bogat Este Noul Iubit Al Lui Carmen De La S Lciua Cosmin Is Il Are Hotel Restaurant Vil N Sibiu I Mai Multe Ma Ini

Nu mai e un secret cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua, Cosmin Isăilă.

Fanii vor afla cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua. După despărţirea de Culiţă Sterp, cântăreaţa de muzică de petrecere a luat o pauză în viaţa sentimentală, dar de puţină vreme şi-a asumat relaţia cu afaceristul Cosmin Isăilă, din Sibiu.

Cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Alesul cântăreţei este un potent om de afaceri

Înainte de Paşte, Carmen a postat prima fotografie cu iubitul ei. „Nu Sărbatorile trebuie să fie fericite… ci oamenii! Să aveţi linişte în case şi în suflet!”, a scris Carmen de la Sălciua. Alesul cântăreţei este un potent om de afaceri.

Cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua. S-au pozat în curtea vilei din Sibiu

E clar cât de bogat este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Isăilă deţine un hotel şi un restaurant în centrul Sibiului, mai multe limuzine, unele dintre ele folosite de Carmen în ultimele sale videoclipuri, dar şi o vilă cochetă în curtea căreia Isăilă s-a pozat alături de iubita sa.