Cât de frumos! Cum a fost surprinsă Andra alături de cei doi copiii ai ei

0
636
Andra1

Cântăreața Andra s-a fotografiat într-una dintre cele mai frumoase ipostaze alături de cei doi copii ai ei și ai prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță.

Artista a adunat o mulțime de like-uri de la internauți cu o fotografie în care apare alături de cei doi copii aiu ei, David și Eva. Andra și micuții au fost surpinși cococați pe un gard.

„Mai vrem o zi de vacanță! [email protected] @marutadavid”, a scris Andra în dreptul imaginii în care apare radiind de fericire alături de copiii săi.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan. Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Citeste si :  Veste uriasa pentru romani! Se reiau internarile si interventiile chirurgicale. Spitalele redeschid activitatea in ambulatoriu