Cătălin Botezatu dă de pământ cu persoanele care apar la evenimente mondene. „Să se ducă acasă mai întâi, să se spele”

0
1048
Catalin Botezatu
Cătălin Botezatu

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a făcut o declarație foarte dură referitoare la unele persoane care participă la evenimentele mondene.

Designerul Cătălin Botezatu este recunoscut pentru faptul că este foarte atent la cele mai mici detalii atunci când vine vorba de aparițiile în public fie ale sale, fie ale vedetelor sau ale altor persoane.

Cătălin Botezatu a făcut o declarație dură la adresa unora dintre cele care își fac apariția la evenimente mondene fără a acorda atenție look-ului.

„Măi, să-mi bag picioarele, voi aţi văzut-o pe Pestriţa? Arată perfect şi abia a născut. Arăta ireproşabil şi când era graviduţă şi este mereu îmbrăcată impecabil. Asta înseamnă să fii influencer sau blogger-iţă. Trebuie să faci eforturi, să alergi pe la magazine, pe la creatori de modă, pe la saloane de înfrumuseţare…

Nu mai suport scuzele astea la evenimente „Off, am venit direct de la serviciu, sunt îmbrăcată aşa de dimineaţă. „Păi ce naiba mai cauţi aici” le zic eu. Să se ducă acasă mai întâi, să se spele, că poate put, mă scuzaţi, şi abia apoi să meargă la eveniment.

Sau mai sunt unele care spun că le-a îmbrăcat stilistul. Fetelor, schimbaţi dracului stiliştii ăştia că vă îmbracă prooost”, a declarat Cătălin Botezatu