Bote Cover

Catalin Botezatu s-a intors in Turcia, la Istanbul, pentru un nou control medical, in urma operatiei pe care a suferit-o recent. Care e starea de sanatate a creatorului de moda?

Catalin Botezatu s-a intors in Turcia si spune ca isi revine incet, dar sigur.

Creatorul de moda este fericit ca prietenii si fanii nu l-au uitat in perioada in care nu a mai fost la fel de prezent pe retelele de socializare si in fata camerelor de luat vederi.

Creatorul de moda este foarte recunoscator tuturor celor care i-au trimis mesaje de incurajare si prietenilor care au sarit imediat in ajutorul creatorului de moda, in momentele dificile. Catalin Botezatu se simte din ce in ce mai bine si si-a informat fanii ca a fost la un nou control medical, la Istambul si ca lucrurile evolueaza favorabil.

Catalin Botezatu. Care e starea de sanatate a creatorului de moda.

Buna seara! Va doresc un weekend linistit! In ceea ce ma priveste imi revin incet dar sigur, am facut un nou control la @medicanahealthgroup, si in curand totul va intra in normal! Multumesc inca odata celor care mi-ati scris mii de mesaje si sunt fericit ca nu m-ati uitat!”, a scris Catalin Botezatu recent pe Instagram.

Printre apropiatii care s-au bucurat de mesajul pozitiv al lui Catalin Botezatu se numara si Ilinca Vandici. Iata ce mesaj i-a lasat vedeta creatorului de moda:

Regele nostru divinnn!!!! ❤️❤️❤️ Cum sa te uitam?!!! Te iubim și suntem alături de tine intotdeuna!!!”, a scris Ilinca Vandici.

Loading...