Face

Chiar dacă pare mai mereu un om dur, Cătălin Moroșanu este un romantic incurabil! Miercuri, el a publicat un mesaj emoționant pentru partenera lui de viață.

Cătălin și Georgiana Moroșanu au căsnicie de vis și niciodată nu au lăsat problemele personale să îi afecteze sau să le schimbe sentimentele. Ei sunt împreună de 17 ani, iar sportivul a simțit nevoia să scrie câteva cuvinte pentru soția lui.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă.

Citeste si :  Florin Zamfirescu a luat-o peste picior pe actriţa Cătălina Mustaţă, fosta lui soţie: “Nu are nici un prieten? Nimeni nu-i urează nimic? O să-i urez eu casă de piatră la cei 52 anișori ai ei!”

Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Moroșanu pe Facebook.

Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam…

Publicată de Catalin Morosanu pe Miercuri, 9 ianuarie 2019
Loading...