Scene șocante la Ferma, în semifinala de miercuri seara, de la Pro tv. După ce ceilalți concurenți eliminați pe parcurs din show, s-au întors alături de cei cinci colegi rămași în concurs, situația a scăpat de sub control.

Kamara are încă polițe de plătit pentru că a fost eliminat și și-a vărsat nervii pe foștii bandiți: Otniela și Pastramă! „Viața e nedreaptă. Au rămas lichelele în luptă pentru marea finală”, a strigat în gura mare Kamara către cei doi.

Mai mult, un scandal se iscă și între artist și Cătălin Moroșanu. Cei doi și-au spus cuvinte grele și au sărit la bătaie, cei din jur intervenind să îi despartă. Totul a pornit atunci când în urma unui joc , Kamara a fost desemnat „Cel mai enervant fermier”, de către ceilalți concurenți.

După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius, Moroșanu, Pastramă și Zmărăndescu sunt cei cinci care au șanse egale la premiul de 50.000 de euro.

Citeste si :  Cătălin Moroșanu, despre soția sa: „Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru”

În această seară, de la 21:30, foștii concurenți au rămas uimiți de ce au reușit colegii lor să facă în toată această periodă de când ei au părăsit competiția. Foștii concurenți au fost puși la punct cu toate noutățile din fermă și află de cererea în căsătorie a lui Florin Pastramă cu Brigitte. Uimiți de această veste, cu toții așteaptă marea nuntă.

Loading...