Catanga, la un pas de moarte! Ce a patit cantareata! A chemat Salvarea: “M-am trezit pe targa” – Declaratii exclusive!

0
1138
Catanga A Chemat Salvarea 2

Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte! Cantareata a ajuns pe mana medicilor, dupa ce s-a simtit rau si avea o tensiune foarte mare!

Familia Corneliei Catanga a trait un adevarat cosmar zilele trecute cand artistei i s-a facut rau! Catanga a fost la un pas de moarte din cauza unei tensiuni foarte mari. Fiul ei a fost cel care ar fi salvat-o, dupa cum ne-a marturisit chiar ea.

Recent, Catanga si-a speriat fanii cand a postat un mesaj in care lasa de inteles ca nu se simte bine si ca a fost la un pas de moarte. “Dragii mei, prieteni ! O sa va tin la curent cu ceea ce este cu mine, am fost foarte racita, si chiar la un pas de mare risc al vietii mele! Dar acum sunt mai bine! Sa dea Domnul sa avem o primavara frumoasa! Va iubesc mult”, e mesajul pe care l-a postat artista pe pagina sa de socializare.

Contactata telefonic, Catanga ne-a confirmat ca a fost la un pas de moarte! Artista spune ca are probleme cu stomacul, tensiunea si, colac peste pupaza e si racita cobza.

Catanga, la un pas de moarte din cauza problemelor medicale

“Acum sunt mai bine. Dar zilele trecute au fost groaznice. Mi s-a facut rau si fiul meu m-a salvat. Am fost la un pas de nenorocire, de moarte. Facusem o tensiune foarte, foarte mare si noroc ca fiul meu a chemat Salvarea. M-am trezit pe targa, pe la Balotesti, nu stiam ce e cu mine. Am niste probleme la stomac, fiere, pancreas, nu stiu in termini medicali. In plus, am fost si foarte racita, acum sunt ceva mai bine. Nu vreau sa vorbesc foarte mult prin ce am trecut. Acum sunt acasa, nu la spital”, a declarat Cornelia Catanga.

Constienta ca a fost la un pas de moarte, Catanga asculta cu strictete sfaturile medicilor pentru ca vrea sa se refaca si sa urce cat mai repede pe scena.