Catrinel Menghia Cannes Covorul Rosu
Antonio Buil, Catrinel Marlon și Corneliu Porumboiu, la proiecția filmului „La Gomera” Foto: Getty

Catrinel Menghia (33 de ani) a strălucit la cea de-a 72-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, sâmbătă seară (18 mai). Actrița a purtat o rochie lungă fără bretele, de culoare nud, la proiecția filmului „La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu.

Catrinel Menghia a participat la Cannes alături de colegii ei din filmul „La Gomera”, peliculă cu care regizorul Corneliu Porumboiu a fost selectat în competiția oficială. Manechinul a optat pentru o rochie bej, pe care a accesorizat-o cu un set de bijuterii format dintr-un colier argintiu cu diamante roșii și cercei.

Catrinel Menghia, pe covorul roșu de la CannesFoto: Getty

Părul a fost coafat lejer, iar la categoria makeup, Catrinel a optat pentru un cat-eye clasic și buze roșu-aprins. 

Superba brunetă a devenit mămică în luna februarie a acestui an. Ea a adus pe lume o fetiță pe nume Caroline, pe care a luat-o cu ea în Franța. Iubitul italian, Massimiliano di Ludovico,  este cel care a ajutat-o pe Catrinel Menghia cu bebelușul, cât ea a fost la Festivalul Internațional de Film de la Cannes.

Catrinel Menghia a reușit să întoarcă toate privirile, pe covorul roșu de la Cannes
Foto: Getty

Pelicula „La Gomera”, în ropote de aplauze la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

Francisco Corea, Antonio Buil, Sabin Tambrea, Catrinel Marlon, Corneliu Porumboiu, Vlad Ivanov, Rodica Lazar și Agusti Villaronga
Foto: Getty

Filmul „La Gomera” a fost prezentat sâmbătă (18 mai), în premieră mondială, la Cannes. Pelicula în regia lui Corneliu Prumboiu se află în competiție pentru La Palme d’or. Sala a fost arhiplină la proiecția filmului, potrivit abasadorului României în Franța, Luca Niculescu. 

„O sală arhiplină, minute şi minute în şir de aplauze pentru filmul lui Corneliu Porumboiu la Festivalul de la Cannes: La Gomera, în selecţia oficială, proiecţie în premieră mondială. O poveste poliţistă care se desfăşoară în trei ţări, România, Spania si Singapore, cu o distribuţie foarte bună, un film alert, cu mult umor subtil, o imagine superbă şi o coloană sonoră pe care nu ai cum să o uiţi. Unul dintre actorii spanioli ai filmului mi-a spus la sfarsit : „Trebuie sa fţti mândri că aveti astfel de regizori”, a scris ambasadorul Luca Niculescu, pe pagina sa de Facebook.

„La Gomera” este al cincilea lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu. Filmul relatează povestea lui Cristi, un polițist corupt din București. Pelicula îi are în distribuție pe Vlad Ivanov, Catrinel Menghia, Sabina Lazăr și Sabin Tambrea.