Catrinel Sandu, și mamă și tată pentru fetițe. Gabriel Trifu s-a mutat deja cu amanta

0
1346
Cuefteleocean

Dureros să divorțezi după 11 ani de căsnicie! Din păcate, Gabi Trifu a lăsat în urmă o soție și două fetițe, care încă întreabă ”când vine tati acasă?”. Asta pentru că fostul tenisman s-a mutat deja la noua lui iubită, iar vizitele la fostul domiciliu conjugal, acolo unde sunt copilele lui, au devenit din ce în ce mai rare.

După doi ani în care a fost înșelată, și încă un an de când a aflat de existența amantei și a trebuit să se obișnuiască cu gândul că soțul nu-i mai aparține, Catrinel Sandu (40 de ani) a ajuns la concluzia că divorțul este singura soluție care i-a mai rămas. Iată că de-acum blonda trebuie să se obișnuiască cu faptul că va fi și mamă, și tată pentru cele două fetițe, Sara (8 ani) și Lara (5 ani). Și asta pentru că soțul ei, Gabi Trifu (42 de ani), este mult mai implicat în activitățile profesionale, dar și în noua lui viață alături de americanca cu care se iubește de trei ani.

Sa aflat acum! a aflat că acum, din cauza vieții extraconjugale și a jobului său, căci recent a fost numit și căpitan nejucător al echipei de Cupă Davis a României, Gabi Trifu a ajuns să-și vadă fetițele extrem de rar. Acesta este și motivul pentru care Catrinel și-a chemat părinții în Florida, în luna noiembrie, iar aceștia au decis să stea acolo până la primăvară, ca și să-și sprijine fiica în aceste momente delicate. Îi ridică moralul și se ocupă de nepoțele, care au viață bună cu bunicii, căci aceștia le răsfață ca pe niște prințese.

După cum se știe, Catrinel Sandu muncește pe rupte ca profesoară de dans în Florida, își duce fetițele la școală, apoi le aduce acasă și se ocupă și de treburile gospodărești, dar și de cele financiare. Casa în care locuiește acum a fost cumpărată în 2011, când totul era încă roz în mariajul ei cu Trifu. Căminul conjugal, o vilă superbă de 465.000 de dolari, se află în Bradenton, la doi pași de Oceanul Atlantic. “Am profitat de criză și am luat o vilă, pentru că în această perioadă casele sunt mult mai ieftine în America. Casa are 8 dormitoare, 2 livinguri, terase, piscină, curte. Am plaja la nici măcar două semafoare de casă, ajung cam în cinci minute. E casa visurilor”, declara Catrinel, la vremea aceea, pentru ziarul Național.

Cum a aflat că e înșelată

Anul 2017 s-a încheiat cu o bombă mondenă. Gabriel Trifu şi Catrinel Sandu divorţează după 11 ani de căsnicie, însă vestea separării vine la pachet cu informaţii uluitoare din intimitatea celor doi. S-a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al despărţirii, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea.

Fostul tenisman avea o viaţă dublă în Florida.“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Și modul în care a aflat că e înșelată a fost un șoc pentru ea. O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine». Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, ne-a mai spus sursa noastră. Catrinel și Trifu s-au căsătorit în 2006, iar un an mai târziu au emigrat în SUA.