Caz fără precedent. La un an după ce a fost ucisă, depune mărturie împotriva criminalului

0
1868
Judy

O femeie omorâtă de fostul iubit va depune mărturie la procesul în care acesta e judecat pentru crimă. Femeia a murit după ce bărbatul a turnat benzină pe ea și a lăsat-o să ardă de vie.

După doi ani în care a fost spitalizată la o clinică în Ohio, cu arsuri grave pe 80% din suprafața corpului, Judy Malinowski nu a mai rezistat. Ea fost supusă la numeroase intervenții chirurgicale în tot acest timp, dar fără succes, conform DailyMail. Din păcate, femeia, mama a doi copii, a decedat.

La un an de la moartea sa, aceasta depune mărturie împotriva lui Slager, fostul său iubit, printr-un interviu filmat în timp ce era pe patul de spital, în care povestește cum s-a întâmplat tragedia. Aceasta mărturisește că nu-și închipuia că un om poate fi atât de rău, că el a putut sta acolo, fără să facă nimic.

Michael Slager a recunoscut că a turnat benzină pe ea, dar că ce s-a întâmplat apoi a fost un accident și incendiul ar fi pornit atunci când a aprins țigara.

Este un caz fără precedent, având în vedere că victima poate să depună mărturie chiar și după moartea ei. Însă judecătorul a hotărât să ia în considerare proba și să-i permită lui Judy să fie parte, post mortem, la procesul deschis împotriva ucigașului ei.

Slager a fost condamnat la 11 ani de închisoare inițial. Acum, în urma mărturisirilor făcute post mortem de victima sa, acesta riscă închisoare pe viață.