O femeie omorâtă de fostul iubit va depune mărturie la procesul în care acesta e judecat pentru crimă. Femeia a murit după ce bărbatul a turnat benzină pe ea și a lăsat-o să ardă de vie.

După doi ani în care a fost spitalizată la o clinică în Ohio, cu arsuri grave pe 80% din suprafața corpului, Judy Malinowski nu a mai rezistat. Ea fost supusă la numeroase intervenții chirurgicale în tot acest timp, dar fără succes, conform DailyMail. Din păcate, femeia, mama a doi copii, a decedat.

La un an de la moartea sa, aceasta depune mărturie împotriva lui Slager, fostul său iubit, printr-un interviu filmat în timp ce era pe patul de spital, în care povestește cum s-a întâmplat tragedia. Aceasta mărturisește că nu-și închipuia că un om poate fi atât de rău, că el a putut sta acolo, fără să facă nimic.

Michael Slager a recunoscut că a turnat benzină pe ea, dar că ce s-a întâmplat apoi a fost un accident și incendiul ar fi pornit atunci când a aprins țigara.

Citeste si :  ULTIMA ORA Se confirma a treia crima! Ce au gasit politistii in casa monstrului de la Caracal!

Este un caz fără precedent, având în vedere că victima poate să depună mărturie chiar și după moartea ei. Însă judecătorul a hotărât să ia în considerare proba și să-i permită lui Judy să fie parte, post mortem, la procesul deschis împotriva ucigașului ei.

Slager a fost condamnat la 11 ani de închisoare inițial. Acum, în urma mărturisirilor făcute post mortem de victima sa, acesta riscă închisoare pe viață.

Loading...