Un caz socant s-a petrecut in Bucuresti. Un vatman a decis sa intre cu tramvaiul intr-o masina in care se aflau doi copii, unul de doua luni si altul de 4 ani.

„Daca nu te dai, intru in tine!”, a amenintat vatmanul, a oprit 10 secunde, dupa care a intrat in masina. Incidentul s-a petrecut pe B-dul Timisoara, a relatat un martor, care a facut publice imaginile.

„Fereasca Dumnezeu! Aveti mare grija cand ramaneti pe linia de tramvai… eu numesc asta tentativa de omor!”, a scris cel care a facut publice imaginile socante.

Imaginile devin virale, iar pe contul respectiv de Facebook comentariile curg neincetat. Adevarul e ca in momentul in care imi pune copilul (copiii) in pericol, doar ca sa arate el ce vatman periculos e… Il omoram cu mana mea”, a scris cineva. „Unde e conducerea preventiva??? TENTATIVA DE OMOR…..vatmanul e un CRIMINAL!!! Sper ca pagubitii sa NU il lase si sa infunde PUSCARIA nenorocitul asta!!!”, a reactionat altcineva.

Citeste si  EXCLUSIV | Ce date noi au legiștii în cazul copilului mort după ce ar fi mâncat shaorma. Toxinele bacteriene ucigașe ar putea să nu fie detectate