Iancu Sterp este unul dintre cei mai noi concurenti din casa ”Puterea dragostei”.

Desi este proaspat intrat in competitie, acesta se intelege bine atat cu fetele, cat si cu baietii din emisiune.Iancu Sterp este fratele lui Culita Sterp

Iancu Sterp este o persoana cunoascuta deja in showbiz. Fratele lui Ianuc, Culita, a tinut mult timp prima pagina a ziarelor dupa divortul de Carmen de la Salciua. Despartirea celor doi a fost un adevarat soc in lumea mondena, mai ales ca cei doi colaborau foarte mult si pe partea artistica. 

Mesajele primite de Iancu Sterp

La scurt timp dupa ce intrat in competitie, pe pagina de socializare a lui Iancu Sterp au aparut o multime de mesaje. Majoritatea comentariilor sunt de sustinere. Se pare ca Iancu are deja o multime de sustinatori si a devenit favoritul unul grup destul de mare de oameni. 

”Cel mai frumos”, ”Te sustinem”, ”Te ador si te sustin de cand ai intrat in casa”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Iancu Sterp pe pagina lui. 

Aceasta se pare ca a facut foarte multe fete sa tanjeasca dupa el. Sa vedem ce succes va avea Iancu in care Puterea dragostei si daca va reusi sa fac un cuplu. Sustinatori are deja, se pare ca are nevoie doar de cuplu. Cu cine v-ar placea sa formeze un cuplu Iancu Sterp?

Loading...