Culiță Sterp ar putea fi cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei. Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce au apărut imaginile cu el.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Din păcate, mariajul lor nu a durat prea mult și cei doi au divorțat cu scandal. Și-au adus unul altuia acuzații care mai de care mai grave și informații din intimitatea lor au ieșit la iveală și au ajuns pe primele pagini ale presei.

Războiul dintre cei doi foști soți pare să se fi terminat și niciunul dintre ei nu a mai vorbit despre celălat sau despre mariajul lor. Ea s-a cuplat cu un bărbat care îi fusese prieten și sprijin în timpul separării de Culiță, iar el și-a văzut de cariera muzicală fără a se afișa cu vreo altă femeie.

Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce Culiță Sterp a intrat în casa Puterea Dragostei

Culiță Sterp a pășit în casa Puterea Dragostei și a descoperit că unele dintre fetele de acolo au și făcut o pasiune pentru el. Nici artistul nu a rămas indiferent la farmecele concurentelor și a pus deja ochii pe tânăra Simona. Ipostazele în care cei doi au foști surprinși arată că înrte ei există chimie, iar artistul spune că se gândește să rămână ca și concurent pentru a o cuceri pe fata care i-a atras atenția.

Citeste si :  Raluca e invidioasa? Ce a spus despre copilul Siminei cu Zanoaga: a facut totul public

Deși este posibil ca la urechile lui Carmen de la Sălciua să fi ajuns și faptul că fostul ei soț a pășit pragul casei Puterea Dragostei, frumoasa artistă nu a avut nicio reacție. Ea a publicat o fotografie în care apare singură și a strâns mii de aprecieri în doare câteva minute. Fanii, însă, au adus în discuție și celebra emisiune de la Kanal D. „Nu te duci și tu la Puterea Dragostei?”, a fost ea întrebată de un admirator.

Loading...