Ce a pățit Rita Mureșan când s-a apropiat de sicriul lui Răzvan Ciobanu: „Am simțit mirosul…”

0
653
Kanal D 2019 0502 1519 13 Crop 1556800212

Rita Mureșan a dezvăluit ce a simțit atunci când s-a apropiat de sicriul lui Răzvan Ciobanu, când a mers la priveghiul acestuia.

Răzvan Ciobanu și Rita Mureșan au avut o relație extrem de strânsă. Creatoarea de modă a mers la priveghiul vechiului său prieten, unde a avut parte de un adevărat șoc atunci când s-a apropiat de sicriul acestuia.

Mai târziu, s-a aflat că apropiații au pus în sicriu sticluța cu parfumul lui preferat, iar mirosul se simțea peste tot.„Eu când m-am apropiat să îmi iau la revedere i-am simțit mirosul. Noi ani de zile…nu aveam absolut nimic, nici prieteni, nici nimic, eram eu cu el, că eram grași, eram nu știu ce. Eu am fost acolo când el a avut nevoie de mine. Sunt ani de zile în care am fost prieteni și în care el a respirat adâns și și-a revenit”, a spus designerul.

Invitată la emisiunea ”Teo Show”, imediat după înmormântare, Rita a povestit și acolo, cu amar, tot ce îl leagă de Răzvan.

Am făcut atac de panică în dimineaţa aia. Am fost stropită cu apă de Nelu (n.r. fostul soţ) Nu am mai avut aer. Eram la Constanţa, la tatăl fetelor mele, petreceam Paştele acolo, venise şi una dintre fete în România. Nu mi-a venit să cred”, a declarat Rita Mureşan la Teo Show.

Rita Mureșan, convinsă că Răzvan Ciobanu a plecat de mână cu Iisus Hristos: „Eu simt asta!”

Simt. Eu am şi calităţi extrasenzoriale. Eu văd. Dacă închid ochii îl văd de mână cu Iisus”, a mărturisit creatoarea de modă.Rita Mureşan este convinsă că în curând va afla ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu în noaptea accidentului. Şi asta pentru că are calităţi extrasenzoriale.

„Nu am fost în stare zilele acestea, dar o să reuşesc. Am o conexiune specială cu Tatăl Ceresc şi sunt sigură că voi primi răspunsuri. Le voi spune, dacă am voie să spun”, a explicat Rita Mureşan în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.