Ce a spus Andreea Marin despre baietelui Laviniei Pirva cu fostul ei sot, Stefan Banica Junior. La asta sigur nu te asteptai

0
667
5ce51d0eab104 Banica Andreea Crop 1558519585

Lavinia Pirva si Stefan Banica jr. au devenit tatal unui superb baietel pe nume Alexandru, fiind primul copil al cuplului.

„Zana Surprizelor” a fost invitata la o emisiune tv, unde a vorbit despre acest eveniment.Intrebata despre reactia Violetei atunci cand a aflat ca s-a nascut fratiorul ei vitreg, aceasta a fost sincera si a spus tot adevarul, mai ales ca deja au facut cunostinta.

Se pare ca Violeta astepta cu nerabdare nasterea noului ei fratior si este extrem de entuziasmata. Chiar a vrut sa mearga sa-l cunoasca pe Alexandru iar intalnirea a fost emotionanta.

„Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie” a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Lavinia Pirva a nascut

Alexandru a venit pe lume in urma cu o saptamana. Cel care a dat marea veste a fost chiar Stefan Banica Jr., postand o poza emotionanta pe Facebook: „Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios si sanatos, Alexandru Banica.

Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada, pentru faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru toate mesajele frumoase”.

Vezi cele mai noi Stiri Vdtonline.com