Ce cochete sunt fetiţele lui Pepe! Cum s-au îmbrăcat la nunta la care tatăl lor a fost naş

0
2480
Pepe I Ador Feti Ele Pe Maria I Rosa
Pepe îşi adoră fetiţele, pe Maria şi Rosa

A fost mare forfotă în familia lui Pepe weekendul care tocmai s-a încheiat! Artistul şi soţia lui, Raluca, au fost naşi de botez şi de cununie la un eveniment dublu organizat de fratele c\nt[re’ului, Miguel Pascu.

Solistul şi-a pregătit cu această ocazie costumul elegant de la un celebru designer, iar fetele lui ţinutele de gală. Nu doar naşa a fost preocupată de felul în care arată! Fetiţele lui Pepe au purtat şi ele rochiţe de prinţese cu care au atras toate privirile.

Pepe (37 de ani) are o familie frumoasă şi a demonstrat-o încă o dată zilele trecute când a fost naş la nunta fratelui s[u. El şi Raluca (26 de ani) au fost părinţi spirituali pentru un băieţel, dar şi pentru părinţii acestuia care s-au căsătorit.

Pepe, Raluca şi fetiţele lor la nunta lui Miguel Pascu, fratele artistului
Pepe, Raluca şi fetiţele lor la nunta lui Miguel Pascu, fratele artistului

Artistul a purtat un costum negru, clasic, la care a asortat cămaşă albă şi papion, iar Raluca a îmbrăcat o rochie în ton cu vestimentaţia soţului. Bruneta a avut grijă şi de cele două fetiţe ale cuplului pe care le-a îmbrăcate în prinţese. Maria (5 ani) şi Rosa Alexandra ( 2 ani şi jumătate) au purtat rochiţe albe şi diademe pe cap.

„Tabloul vieţii mele!” a decris Raluca imaginea cu familia ei.

Pepe și Raluca au fost nu doar părinții spirituali ai mirilor. Ei sunt și nașii băiețelului lui Miquel, care s-a născut în urmă cu doar câteva luni, chiar de ziua tatălui său. Bebelușul s-a grăbit să vină pe lume cu două săptămâni mai devreme, tatăl său primid vestea în Anglia.