Ce dar extraordinar a primit bebeluşul Archie al lui Meghan Markle

0
389
Meghan Markle Harry Bebelus
Ce dar extraordinar a primit bebeluşul Archie al lui Meghan Markle

Bebeluşul Archie al lui Meghan Markle a primit un dar extraordinar de la un magazin faimos din Windsor. Una dintre surorile prinţesei Diana, regretata sa bunică decedată în 1997, a fost printre primele care l-a văzut.

Bebeluşul Archie al lui Meghan Markle (37 de ani) şi al prinţului Harry (34 de ani) a primit un dar extraordinar la numai o săptămână după ce s-a născut. Este vorba de un camion cu jucării pe care l-a primit de la un faimos magazin din Windsor. Camionul de la compania W. J. Daniel and Co a fost surprins ieri în faţa casei Frogmore Cottage, unde locuiesc Meghan şi prinţul Harry împreună cu micuţul lor. Purtătorul de cuvânt al magazinului a refuzat să dea detalii despre livrare. Însă magazinul vinde o serie întreagă de jucării şi cărţi pentru copii. Darurile au fost descărcate vinerea trecută din camion.

Bebeluşul lui Meghan Markle, văzut de sora bunicii dispărute

Prinţul Harry nu poate să o uite pe mama lui, prinţesa Diana, care s-a stins la numai 36 de ani. De aceea, el a ţinut ca printre primele persoane care l-au văzut pe bebeluşul său să se numere Lady Jane Fellowes, în vârstă de 62 de ani, sora acesteia. Fratele prinţului Harry, prinţul William (36 de ani), şi soţia sa, Kate Middleton (37 de ani), îl vor vedea pe nepoţelul Archie abia astăzi. Prima care l-a văzut pe micuţ a fost străbunica acestuia, Regina Elisabeta a II-a /93 de ani). Ea a fost însoţită de soţul său, prinţul consort Philip (97 de ani), străbunicul lui Archie. Micuţul născut în ziua de 6 mai ocupă locul al şaptelea în linia de succesiune la tron. Bebeluşul Archie al lui Meghan Markle a primit un dar extraordinar, un camion cu jucării,  de la un magazin faimos din Windsor.