Prima zi de grădiniță a lui Milan Cristian
Prima zi de grădiniță a lui Milan Cristian

Cristi Borcea se poate bucura acum cum se cuvine de familia lui, după ce fostul acționar dinamovist a fost eliberat din închisoare. Împreună cu Valentina Pelinel, acesta s-a relaxat în câteva vacanțe, dar acum și-a luat în serios rolul de tată al micuțului Milan și și-a dus fiul în prima zi de grădiniță.

Milan Cristian și părinții lui au atras atenția tuturor celor care le-au ieșit în cale, iar asta datorită vestimentației. Eleganți și asortați, cei trei au fost cu zâmbetul până la urechi și fericiți din cale-afară că sunt împreună într-o zi atât de importantă pentru micuțul de doi ani. Îmbrăcat într-un sacou albastru pastelat și cu freza făcută, Milan a stat tot timpul în brațele tatălui său, care îl sorbea din priviri.

Cristi Borcea are 7 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are acum 7 copii, cu vârste între 20 de ani şi 2 ani. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii: Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani. A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este băieţelul lui şi al Valentinei Pelinel, Milan Cristian (2 ani). Cristi Borcea are grijă de toţi cei 7 copii, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce este necesar.

Citeste si  Detalii terifiante despre criminalul din Călăraşi. Tânărul îi făcea iubiei declaraţii de dragoste în timp ce îşi măcelărea familia: "Vin imediat, puiul meu"