Cine a mai vazut copil care sa vrea sa mearga la culcare de buna voie? Nici David, fiul Andreei Mantea nu face exceptie! Iata cum l-a surprins vedeta pe baietel

Andreea Mantea se bucura de clipe minunate alaturi de David, fiul ei. Baietelul este adorabil, iar legatura dintre cei doi este una extrem de profunda: sunt efectiv indragostiti unul de celalalt, sentiment pe care doar mamicile il cunosc cu adevarat!

Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” este mereu nerabdatoare sa se intoarca la David, care are o pofta debordanta de joaca!

Este stiut, in randul parintilor, faptul ca niciun copil nu ar vrea sa doarma vreodata! Toti sunt atat de „ocupati” cu joaca, incat ar face orice sa sara peste somn ca sa le ramana mai mult timp in care sa faca cele mai importante lucruri: sa se joace, evident!

Nici David nu face exceptie, din cate ne putem da seama! Din dorinta de a explora cat mai mult ce poate sa faca el cu o canapea, David a adormit „pe campul de lupta”, rapus de Mos Ene. Mamica Andreea l-a inregistrat pe micut si ne-a aratat si noua ce inseamna cu adevarat sa cazi la datorie.

Loading...