Ce a facut Florin Piersic la o saptamana de la inmormantarea Stelei Popescu! Actorul nu a ratat o plecare in Copenhaga! Cum s-a prezentat, la 82 de ani, „Margelatul” in fata comunitatii de romani din Danemarca

0
1181
21690962 1754059627969440 1337148722 N

Florin Piersic a fost absenta cea mai importanta de la inmormantarea Stelei Popescu, insa multi i-au acordat circumstante atenuante marelui actor!

Initial, s-a spus ca Piersic nu poate sa mai urce in avion, pentru ca varsta si starea de sanatate nu ii permit sa calatoreasca frecvent!

Numai ca, doar cateva zile mai tarziu, varianta aceasta nu a mai stat in picioare, intrucat, chiar vedeta filmului romanesc a avut o alta explicatie!

„Ieri am avut spectacol la Targu Mures, azi am la Timisoara. Stiti foarte bine ca nu pot sa suspend asa un spectacol, cand oamenii s-au inghesuit sa cumpere bilete”, a marturisit Flroin Piersic, la o emisiune tv unde a intrat in direct prin telefon.

Mai mult, la o saptamana de la moartea Stelei Popescu, de 1 Decembrie, Florin Piersic a plecat cu avionul spre Danemarca, unde a prezentat un show memorabil in fata comunitatii romanesti, dovada clara ca se simte bine si la cei 82 de ani ai sai poate sa strabata lumea!

“E adevarat, Florin Piersic nu a fost la priveghi sau la cimitir la Stela Popescu, probabil, a fost decizie personala! Ii era greu, probabil, sa se imparta intre spectacole si plecari departe de Cluj, mai ales ca avea si aceasta deplasare la Copenhaga! Trebuie inteles”, au comentat apropiatii!