Monica Gabor a dat publicității mai multe fotografii în care apar fiica sa bilogică, Irina Columbeanu, dar și fiul ei vitreg, Anthony, băiatul iubitului sei, Mr. Pink.

Monica Gabor este stabilită de mai mulți ani în America, unde o duce foarte bine. Are o relație perfectă cu omul de afaceri chinez Mr. Pink. Monica a știut cum să facă astfel încât să fie o mamă bună nu doar pentru fiica ei, Irina Columbeanu, ci și pentru băiatul ei vitreg, Anthony, fiul lui Mr. Pink.

Imaginile recente pe care vedeta le-a făcut publice pe contul său de socializare demonstrează că Monica Gabor a reușit să facă în așa fel încât să aibă o familie fericită.

În fotografiile respective apar, printre altele, Irina și Anthony, în ipostaze care demonstrează cât de bine se înțeleg cei doi copii.

Monica Gabor a vorbit și despre educația pe care o primește fiul ei vitreg, Anthony.

„Antony își îmbunătățește gramatica, scrisul și matematica prin mai multe aplicații de genul Lexia, Reflex, dar și uitându-se pe YouTube la diferite canale educative (și nu numai, cărui băiat de 8 ani nu îi place Pokemon Go??)”, a spus vedeta despre băiatul lui Mr. Pink.

Citeste si :  O noua informatie bomba in showbiz! Este gravida?

Monica Gabor a devenit cunoscută în lumea showbiz-ului din România după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Din mariajul celor doi a rezultat o fată, Irina.

În prezent, Monica Gabor este stablită în America, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri chinez Mr. Pink.

Loading...