Ce i-a spus George Burcea Andreei Bălan înainte să plece din casa ei. Artista a suferit cumplit

0
290

Căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea ar fi început să scârțâie în urmă cu câteva luni, deși cei doi voiau să pară că totul este bine între ei. Actorul a fost cel care a vrut să se despartă de mama fetițelor sale, iar Andreea ar spera la o împăcare.

Înainte de a plecat din casa vedetei, George Burcea i-a spus că nu o mai iubește, moment în care Andreea Bălan a suferit cumplit.

„Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea. Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, au declarat surse pentru Wowbiz.

Andreea Bălan a sperat până în ultima clipă că se va împăca cu George Burcea, însă actorul nici nu mai ia în considerare această variantă.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil în luna august a anului trecut, iar în luna septembrie au făcut nunta.

Artista a muncit foarte mult pentru tot ceea ce are în prezent, iar întotdeauna a obținut ceea ce și-a dorit prin muncă. După divorțul de Andreea Bălan, George Burcea nu va rămâne cu nimic din averea mamei fetițelor sale.

Potrivit legilor din România, actorul nu are dreptul la bunurile soției sale și nu se împarte nimic, pentru că Andreea Bălan și-a achiziționat tot ce are înainte de a se căsători cu George Burcea.  Andreea Bălan este singura propietară a vilei în care locuiește, dar și a mașinilor pe care le deține.