Ce ii marturisise Fabian tatalui sau cu o saptamana inainte sa se arunce de pe pod

0
1180
41632313 1013970735452332 1269634474916708352 N

Fabian, tanarul de 16 ani care s-a aruncat de pe pod sambata dimineata, ii facuse o marturisire emotionanta tatalui sau, cu o saptamana inainte de moarte.

In ziua in care a implinit 16 ani, Fabian i-a facut o urare speciala tatalui sau. Cei doi fiind foarte apropiati.

„Iti multumesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci, stiu ca poate ar trebui sa iti spun mai des, insa tu stii ce e in sufletul meu si cat de mult te iubesc!

Iti multumesc pentru copilaria fericita pe care am avut-o, pentru ca nu am simtit greutati sau nevoi, nu am stiut ce inseamna lipsa unui parinte, pentru ca ai fost langa mine la fiecare pas!

Iti multumesc pentru ca m-ai vegheat, m-ai tinut sa nu cad, vorbele tale m-au incurajat si m-ai alinat in momente de neliniste!

Iti multumesc pentru ca ma calauzesti acum, ma sfatuiesti si ma alinti, chiar daca nu mai sunt un copil!

De ziua ta, iti doresc sanatate si zile multe de la Dumnezeu, in sufletul tau sa fie pace, inima sa-ti fie voioasa, sa te bucuri alaturi de noi, iar grijile sa te ocoleasca. La multi ani!

Te iubesc, taticule!”, este mesajul lui Fabian, publicat alaturi de o fotografie de la ziua sa, in care apare impreuna cu tatal sau.

Tanarul din Curtea de Arges s-a sinucis, dupa ce sora sa i-a reprosat ca a consumat prea multa bautura. Acesta a petrecut toata noaptea la un majorat, intr-un club. Acesta se certase cu sora sa in varsta de 23 de ani, iar apoi a fugit din club.

De frica, sora mai mare a trimis un tanar de 19 ani dupa el, pentru a-l supraveghea, insa tanarul deja se urcase pe balustrada si a sarit in apa. Autoritatile i-au gasit trupul tanarului, au incercat sa-l resusciteze timp de 50 de minute, insa, din pacate, nu au mai putut face nimic.

Si-a prevestit moartea?

Cu putina vreme inainte sa-si puna capat zilelor, Fabian a postat in mediul online un mesaj ce prevestea tragedia: „Pentru greselile mele, eu platesc…”.