31953509 1714503525270922 1254089811451445248 N

Giani Kirita a fost asteptat de o tara intreaga, in frunte cu familia si prietenii, dupa 4 luni petrecute in Republica Dominicana la Exatlon.

Dinamovistul si-a petrecut ziua alaturi de cei dragi, la o terasa din Bucuresti, delectandu-se cu trabucuri din Republica Dominicana, dar si cu fanii lui.

Giani Kirita a intrat intr-un live de pe contul lui de Instagram si le-a multumit fanilor sai pentru sustinere.

„Fac live-ul asta pentru ca vreau sa va multumesc pentru sustinere, asa ca fac live-ul asta pentru toti.
Mergem inainte ca brazii! Am batut la Razboinicii astia pana le-au sarit penele alea. E un show care pana la urma a impartit Romania in doua, asa ca nu putem sa multumim pe toata lumea. Trebuie sa va uitati pana la capat la emisiune, chiar daca a iesit The King. Iti dai seama, fara mine, isi fac curcanii aia de cap acum.”,
a spus el.

Giani Kirita a mai marturisit si cine isi doreste sa castige Exatlonul.

„Mi-as dori sa castige de la mine din echipa. Mi-as dori Cazacu, dar e greu, ca ala e in depresie ca am iesit.”, a spus el.

Inainte sa paraseasca Arena Exatlon, Giani a recunoscut ca nu se regasea in viata lui inainte de Exatlon, iar acest concurs a fost benefic pentru el, pentru ca s-a regasit. Mama lui a spus in aceasta saptamana la WOWbiz ca fiul ei avea cateva probleme inainte sa plece la Exatlon. „Nu pot sa spun foarte multe. Da, avea cateva probleme. Nu si-a gasit pana la varsta asta o femeie in viata lui, iar de acum copiii sunt mari”, a spus ea.

Loading...