Ce a raspuns Stefan Banica Jr atunci cand a fost intrebat daca este fericit: „Uneori, mi se intampla sa uit asta!” Vezi ce a spus despre Lavinia Pirva!

0
1020
24273436 10155329104044107 2047769000858376165 O

Stefan Banica Jr este patruns de spiritul Sarbatorilor.

Stefan Banica are o perioada aglomerata, cu concerte peste tot in tara. El a dezvaluit cat de mult tine la fanii sai. „După concerte, mai stau vreo două ore ca să dau autografe sau să fac poze – e o bucurie să mă întâlnesc cu oamenii şi, în acelaşi timp, un semn de respect pe care l-am învăţat de la taică-miu şi pe care l-am înţeles şi mai bine de-a lungul anilor”, a marturisit Stefan intr-un interviu din Formula AS.

„Cum adică: un om a bătut sute sau mii de kilometri ca să mă vadă şi eu nu pot să-mi rup câteva minute ca să dau un autograf şi să fac o poză?! Ei bine, tuturor acestor oameni le mai urez şi să fie fericiţi, căci, dacă eşti fericit, înseamnă că eşti ok cu tine însuţi. Şi aşa ar trebui să fim tot timpul, nu numai de Crăciun”, a mai declarat cantaretul.

Citeste si :  Alex Bodi a zburat cu un avion privat ca să ajungă la rusoaica Daria!

Intrebat daca el este fericit, Banica Jr a raspuns, amintindu-le pe mama sa, Santa Liteanu, si actuala sotie, Lavinia Pirva: „Încerc să fiu conştient mereu că fericirea e o stare de spirit. Uneori, mi se întâmplă să uit asta: mă pierd în amănunte, din dorinţa, poate exagerată, de perfecţiune în meserie, care, realizez, mă limitează temporar. Pe de altă parte, sunt conştient că Dumnezeu mi-a dat o şansă enormă: sunt sănătos, am doi copii minunaţi, le am alături de mine pe mama şi pe soţia mea şi fac ceea ce-mi place, de atâţia şi-atâţia ani. Eu nu mă duc „la serviciu” – n-am avut niciodată acest sentiment. Eu mă duc undeva unde mă simt bine şi unde ofer şi mi se oferă bucurie”.