Descoperire teribila in cazul crimelor din Caracal, in care Gheorghe Dinca este principalul suspect: ce s-a gasit pe stick-urile stranse din casa.

Anchetatorii au analizat continutul unor stick-uri gasite la casa acestuia si, potrivit primelor informatii, acestea ar fi pline cu materiale pornografice.Continutul stick-urilor, dar si mai multe marturii stranse in cadrul anchetei, duc la ideea ca Gheorghe Dinca ar fi un obsedat sexual.

Spre exemplu, sunt informatii potrivit carora Dinca ar fi fost surprins in urma cu mai multi ani in timp ce pipaia fetita unei rude.

El a avut un comportament misogin inclusiv cu persoanele de sex feminin implicate in investigatie.

Nu in ultimul rand, chiar sotia lui le-a relatat cu amanunte anchetatorilor comportamentul abuziv al barbatului si bataile pe care le-a incasat cu ani in urma.

Gheorghe Dinca are televizor in celula si e la curent cu toate stirile

Gheorghe Dinca se plange prin vocea avocatului sau ca este foarte obosit, iar atunci cand este condus in teren pentru cercetari, i se da apa calda, pentru ca nu exista frigidere.

Citeste si :  De ce îi este frică lui Dincă! Informații din penitenciar

Între timp, surse din ancheta subliniaza conditiile foarte bune de care acesta se bucura in arestul de la IPJ Olt, unde imparte celula cu un singur detinut.

Gheorghe Dinca are televizor in celula şi este la curent cu ceea ce se dezbate in presa in legatura cu faptele sale. Surse din ancheta spun ca se bucura de conditii mult mai bune decat in majoritatea penitenciarelor din tara.

Loading...