Carmen De La Salciua Si Denisa Manelista
Ce s-a întâmplat cu Carmen de la Sălciua, după moartea Denisei Răducu! Artista a mers de urgență la medic: „M-am speriat”

Moartea Denisei Răducu a venit ca un fulger în lumea muzicală. Zeci de artiști au plâns-o pe tânăra care s-a stins mult prea devreme, iar acest lucru a lăsat o amprentă dureroasă în rândul colegilor de breaslă ai vedetei.

Carmen de la Sălciua a avut parte de o sperietură cumplită și, imediat după moartea Denisei, a mers de urgență la medic. 

Imediat după moartea Denisei Răducu, Carmen de la Sălciua s-a speriat îngrozitor și a considerat că este timpul să facă o vizită la medic, pentru a se asigura că totul este în regulă cu ea. 

Denisa Raducu

În direct la emisiunea „Agenția VIP”, artista a mărturisit că a mers de urgență la medic, pentru a-și face analizele și pentru a primi un răspuns pozitiv în ceea ce privește starea ei de sănătate. Cum știa că oboseala este un factor de risc în viața oricui, Carmen de la Sălciua a pus piciorul în prag și a făcut toate investigațiile necesare. 

„Chiar, după moartea Denisei m-am speriat așa și m-am dus să fac analizele. Mulțumesc lui Dumnezeu, mi-au ieșit bine”, a precizat Carmen de la Sălciua, pentru emisiunea „Agenția VIP”. Din fericire, totul a fost bine, iar artista nu a avut de suferit și nici nu a aflat că suferă, Doamne ferește, de vreo boală. 

Carmen de la Sălciua, comparată cu Denisa Răducu

Carmen de la Sălciua

Foarte mulți oameni au spus, de-a lungul timpului, că vocea lui Carmen de la Sălciua se aseamănă foarte mult cu cea a Denisei Răducu. Mai mult, fanii celor două au remarcat acest aspect chiar din momentul în care Carmen a început să fie cunoscută în lumea muzicală românească. 

Loading...