Ce sa faci ca sa nu iti mai cada parul atunci cand dai cu peria prin el! Asa se rezolva in 30 de minute o problema pe care multe femei o au

0
1122
Cross 4 8

Caderea parului reprezinta o problema extrem de neplacuta cu care multe femei se confrunta.

Stiati insa ca puteti sa scapati de acest neajuns intr-un mod simplu si eficient, fara sa cheltuiti bani multi pe fel si fel de tratamente si sampoane scumpe?

Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati o masca bazata pe fulgi de ovaz. Intr-un bol amestecati o lingura de lapte, o lingura de apa si 3 linguri de fulgi de ovaz si amestecati pana cand obtineti o pasta omogena.

Aplicati masca pe par, avand grija sa acoperiti scalpul in intregime. Pentru un plus de rezultate o puteti intinde in asa fel sa acoperiti intreaga lungime a firelor de par.

Dupa ce ati terminat asteptati intre 20 si 30 de minute, pentru a-si face efectul, dupa care clatiti si spalati parul cu apa calda, asa cum o faceti in mod normal.

Este de preferat sa faceti aceasta procedura seara, inainte de culcare, si sa o repetati la un interval nu mai mic de 5 zile, daca este nevoie.

Veti observa rezultatele inca de la prima folosire: in perie se vor strange un numar semnificativ mai mic de fire de par.