În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu se află în Spitalul Floreasca din București, în stare gravă, după ce, la începutul săptămânii trecute, a suferit un stop cardio-respirator.

Doctorii sunt rezervați în ceea ce privește recuperea acestuia, susținând cu timpul îndelungat, de 10 minute, în care inima nu i-a funcționat, i-au afectat foarte grav creierul.

Din păcate, potrivit medicilor, îndrăgitul cântăreț are șanse foarte mici să își revină, de doar 3%. Iar în situația în care ar ieși din comă, ar avea șanse de 1% să ducă o viață normală în continuare.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator.

„Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa. Mihai nu e la prima problemă de genul ăsta”, a declarat Adrian Daminescu.

Citeste si :  Ultima ora: ce se intampla cu Mihai Constantinescu, dupa 4 luni de coma! Medicii sunt uluiti, nimeni nu se astepta
Loading...