Ileana Lazariuc și Lili Sandu sunt foarte bune prietene și comunică extrem de mult, chiar și pe rețelele de socializare.

Ileana Lazariuc este căsătorită, din vara anului 2009, cu Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac. Cuplul are doi copii, Alexandru și Nicholas Noah.

La sfârșitul anilor ’90, Lili Sandu a intrat în trupa Trinity, ea cunoscând-o pe Ileana cu puțin timp înainte de a deveni colege de scenă. De atunci, au legat o amiciție strânsă, care durează și în ziua de azi.

Ileana Lazariuc a postat recent pe contul său de pe o rețea de socializare o fotografie dintr-un pictorial, în care arată incredibil de bine, fiind complimentată de internauți.

Buna ei prietenă, Lili Sandu, i-a transmis și ea mesaje Ilenei Lazariuc, care arată foarte bine chiar și fără pic de machiaj.

„Să vezi acum coadă pe la doctori cu poza ta să le facă ochii, nările, buzele, pomeții, tâmplele, firele de păr”, i-a transmis Lili Sandu.

„Hahhahahaa???? Ne facem și noi ceva? Că se poartă??”, a replicat Ileana Lazariuc.

Lili Sandu a continuat: „Am un iubit cu 12 ani mai tânăr ca mine, ceea ce înseamnă că sunt încă minunată, deci nu e nevoie. Tu arăți de 25, ar fi penibil să arăți de 18 cu doi copii, deci mai stai vreo 10 ani :))))”.

Loading...