Ce Spune Simona Sotia Lui Mihai Constantinescu Despre Starea De Sanatate A Artistului

Simona, soția lui Mihai Constantinescu, stă numai la spital de când artistul a suferit un stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu se luptă cu moartea pe un pat de spital! În vârstă de 73 de ani, îndrăgitul cântăreț a suferit, luni seara, un atac cardio-respirator și, de atunci, situația lui este una critică.

”Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat luni dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat”, declara ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ieri.

Mihai Constantinescu este în comă! ”Nu are voie să intre la Terapie Intensivă” 

În tot acest timp, alături de vedeta muzicii ușoare românești este soția sa, Simona Secrier. De altfel, ea și fost cea care l-a găsit fără vlagă în casă și a chemat de urgență salvarea.

”Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”,a spus femeia.

Dacă Mihai Constantinescu este în comă este în comă în aceste clipe, prietenii care au mers la clinică să afle starea lui au vorbit în premieră pentru kanald.ro și despre starea Simonei Secrier. ”Soția lui Mihai este distrusă, este dezorientată, nu știe ce să mai spună și ce să mai facă. De când el a fost dus la Spitalul Floreasca, ea stă numai acolo. Nu are voie să intre la Terapie Intensivă, dar are un scăunel pe culoar și așteaptă acolo, plângând, vești despre bărbatul cu care trăiește de mai bine de 23 de ani! E greu să o vezi atât de afectată, este cumplit”, au dezvăluit persoane din preajma artistului pentru kanald.ro!

Loading...