Ce spune Andreea Bălan despre împăcarea cu George Burcea. Mai au cei doi o şansă? „Este foarte greu ceea ce se întâmplă acum”

0
633

Andreea Bălan şi George Burcea trec printr-o perioadă critică, cei doi sunt la un pas de divorţ şi pare că nimic nu îi mai poate aduce înapoi. Ceea ce îi mai leagă în aceste momente sunt cele două fetiţe ale lor, Ella şi Maya, pe care încearcă să le protejeze de acest scandal.

Vedeta nu nimic de starea în care se află soţul ei, potrivit declaraţiilor sale, cei doi vorbesc rar şi atunci foarte puţin, despre fiicele lor.

Nu ştiu, trebuie să-l întrebi pe el. Vorbim puţin şi rar, strict de fete. Îi doresc ca alegerea pe care a făcut-o să-l mulţumească şi să fie fericit cu noua lui viaţă. Dacă el este fericit, apoi vine acasă la fete fericit şi atunci fetele vor vedeta un tată fericit. Viaţa ne face să fim puternici fără să vrem„, i-a spus vedeta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi da’ buni”.

Îi este greu când îşi aminteşte de momentele din trecut, când a suferit stopul cardiac, dar încearcă din răsputeri să fie puternică. 

„Nimic nu se poate întâmpla mai rău decât să te îmbolnăveşti şi să ai o asemenea cumpănă. Toate celelalte experienţe pe care le-am avut înainte sau le am acum, pălesc în faţa unei probleme de sănătate. Este foarte greu ceea ce se întâmplă acum, dar cel mai greu lucru pe care l-am trăiat a fost stopul cardiac. A fost o traumă fizică, am pierdut ceva din mine.”, susţine Andreea.

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea, prezis de Carmen Harra, în urmă cu 4 ani

În urmă patru ani, Carmen Harra a prezis separarea celor doi şi spunea că relaţia nu o să meargă, deoarece „din punct de vedere energetic nu sunt deloc compatibili”.

„În 2016 m-a întrebat cineva, ei chiar erau la început, vorbesc de patru ani în urmă și prima mea reacție a fost: este o relație de scurtă durată, o relație care nu o să meargă și ea este cea care o să pună punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Și exact așa s-a întâmplat.

A avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și să supraviețuiască energetic pentru că ei doi, din punct de vedere energetic nu erau deloc compatibili și iată că compatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat. Nu cred că se poate face nimic la ora actuală, să găsească o soluție ca acești copii să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă, să rămână prieteni, pentru că asta le rămâne de făcut”, a spus Carmen Harra la Antena Stars.

Prezicătoarea a mai spus că cei doi nu se vor putea obișnui unul cu celălalt, că vor avea o relație complicată, chiar toxică. A ținut să precizeze că George Burcea este un bărbat dificil și că nu vor rezista mult timp împreună.

Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă. Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp.

Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti. Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei, a mai spus Carmen Harra.