Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”

0
857
Carmensalciiya

Moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu a şocat o lume întreagă. Cunoscutul designer, în vârstă de 43 de ani, a murit în a doua zi de Paşti într-un accident de maşină. Carmen de la Sălciua a postat câteva mesaje pe Instagram referitoare la moartea creatorului de modă.

Moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu a şocat o lume întreagă. Cunoscutul designer, în vârstă de 43 de ani, a murit în a doua zi de Paşti într-un accident de maşină. Carmen de la Sălciua a postat câteva mesaje pe Instagram referitoare la moartea creatorului de modă.

Sinceră, directă şi asumată, Carmen de la Sălciua are o relație specială cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Pe Instastory, îndrăgita artistă de muzică de petrecere le răspunde admiratorilor ei la toate curiozitățile atâta vreme cât sunt exprimate în limita bunului simț. Întrebată de mai multi admiratori ce crede despre moartea lui Răzvan Ciobanu, artista a dat un răspuns neașteptat.

„Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria. Eu am urmărit mult „Bravo, ai stil” și am văzut cât de priceput era în ale modei. Păcat! Când Dumnezeu îți dă un talent e frumos să îl fructifici pozitiv, că dacă nu privești tu singur cum te distrugi… Dumnezeu să-l ierte!”, a răspuns Carmen de la Sălciua legat de moartea lui Răzvan Ciobanu.

„Toți murim… Dumnezeu știe în ce condiții și în ce situații. Dar faptul că murim nu ne anulează păcatele făcute aici pe pământ. A fost un om talentat dar nu știu cât a iubit și a prețuit legile lui Dumnezeu. Dar până la urmă nu sunt eu în măsură să judec aceste lucruri!”, a adăugat artista pe Instagram.

Şi-a asumat relaţia cu Cosmin Isailă

Carmen și-a refăcut viața alături de Cosmin Isăilă, un tânăr și cunoscut afacerist din Sibiu, cei doi formând un cuplu discret de câteva luni. Deși au preferat ca la începutul iubirii lor să țină totul ascuns, artista a postat zilele trecute pe Instagram prima fotografie cu iubitul ei. În urmă cu puțină vreme, interpreta de muzică de petrecere a vorbit pentru prima dată despre noua ei relație. Fericită că și-a găsit liniștea în brațele lui Cosmin Isăilă, a povestit, pe scurt, ce l-a adus aproape de afacerist. „După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, a declarat artista.

Cine este Carmen de la Sălciua?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate tinere artiste de muzică populară și de petrecere de la noi. Artista a fost numită de presă „Regina Youtube-ului”, asta datorită numărului mare de vizualizări pe care îl face la fiecare piesa pe care o lansează. Mai mult, toate piesele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 46 de milioane de vizualizări. WOW! Cea mai recentă piesă lansată, în urmă cu o lună, se numește „Aș vrea să uit numele tău”, și a acumulat până în prezent peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube.