Bianca Rus arata foarte diferit! Cantareata a slabit foarte mult si i se intampla sa nu fie recunoscuta pe strada, din cauza transformarii

Binaca Grasuta, asa cum ii place sa se recomande, nu mai este deloc grasuta!

Bianca Rus a venit la Teo Show si a marturisit ca acum are alte activitati decat inainte si ca i se intampla sa nu o recunoasca lumea pe strada.

Cantareata a mai marturisit ca nici ei nu ii vine sa creada, dar acum face „parada modei”, adica e invitata de agentii sa defileze pe podium sau sa faca sedinte foto profesionale, lucruri la care bruneta nici n-ar fi putut sa viseze in trecut.

Bianca Rus este intr-o forma extraordinara, insa, desi arata mai bine ca niciodata, cantareata nici nu vrea sa auda de barbati. Spune ca nu e pregatita pentru o relatie si ca nici pentru a fi model nu crede ca e facuta.

Optimista si joviala, Binaca inca se mai recomanda „Bianca grasuta”, chiar daca silueta ei arata de vis si inca nu s-a obisnuit cu faptul ca lumea nu o recunoste pe strada! Artista are spectacole in toata tara si are agenda forte incarcata, insa e constienta ca nu s-a vindecat complet in urma casniciei esuate, motiv pentru care nici nu se gandeste sa fie intr-o noua relatie.

Citeste si :  Incredibil, ce picioare subţiri are Oana Roman! Uite cât a slăbit şi care e secretul look-ului ei! Cei care-o criticau au rămas "mască"!
Loading...