Simina1

Simina și iubitul ei Alex Zănoagă au ajuns în finala show-ului de la Puterea Dragostei așa că au șanse să câștige marele premiu, sâmbătă.

Simina și Alex Zănoagă nu este doar singurul cuplu ajuns în finala de la Puterea Dragostei, ci și singurul aflat acum în casă. Supuși multor presiuni din partea celorlalți concurenți, în special din partea lui Jador, fostul iubit al Siminei, cei doi au reușit să rămână totuși împreună.

Iar Simina ne-a mărturisit că și-au făcut și planuri împreună pentru momentul în care se vor întoarcă acasă din Turcia.

”Suntem bucuroși că am ajuns până în finală și că am fost puternici. Vom sta împreună când ne vom întoarce acasă. Vrem să ne plimbăm, vom merge mai întâi să-mi cunoască familia (n.r. Simina este din Timișoara), apoi o să mergem și la el în București, împreună cu sora mea”, ne-a declarat Simina despre planurile pe care le are cu Alex Zănoagă, după finala de la Puterea Dragostei.

Simina de la Puterea Dragostei este gravidă cu Alex Zănoagă?

De câteva săptămânii, fanii emisiunii vorbesc despre faptul că Simina ar fi gravidă. Totul a plecat de la faptul că aceasta a ajuns la spital, iar unii au spus că s-a dus să facă avort. Deși Simina a povestit apoi că are altfel de probleme, că are o infecție, zvonurile au continuat. Până la urmă, bruneta a lăsat pe fiecare să spună ce vrea și, într-un final, a început și ea să se amuze pe seama acestui zvon.