Cea mai sexy emisiune a lui Andrei Gheorghe! Pe vremea cand prezenta „Lantul slabiciunilor”, vedeta a avut o editie incendiara, in care invitate au fost 9 modele Playboy!

0
1035
Cub Andrei Gheorghe Playboy

Pe vremea cand prezenta „Lantul slabiciunilor”, Andrei Gheorghe a realizat o editie altfel, in care invitatele erau fete sexy.

Om de radio si de televiziune cu state vechi in domeniu, Andrei Gheorghe s-a stins din viata pe 19 martie, la doar 56 de ani, invins de niste probleme cardiace. Daca la radio Gheorghe devenise un nume imediat dupa 1990, in televiziune regretatul jurnalist a dat lovitura in anul 2001, cand a inceput sa prezinte la PRO TV emisiunea concurs „Lantul slabiciunilor”.

Chiar inainte de Anul Nou, Gheorghe a prezentat si o editie mai altfel a show-ului sau, in care invitate au fost numai fete hot, care aparusera in Playboy! Iata cum descria presa vremii emisiunea atipica a lui Andrei Gheorghe, derulata pe 29 decembrie 2001.

„Ultima editie din acest an a „Lantului Slabiciunilor” este fulminanta, demonstrand ca atunci cand sunt puse in umbra de un decolteu generos, cunostintele generale pot imbraca forme dintre cele mai ciudate. Sambata, 29 decembrie, lui Andrei Gheorghe ii vor tine piept – mai mult la propriu – 9 dintre cele mai fierbinti fete care s-au aflat in anul 2000 pe coperta revistei Playboy. Cele 9 care si-au etalat splendorile in pictoriale isi vor etala si cunostintele din istorie, literatura, geografie, sport, muzica si din moda. Cel putin vor incerca. Blonde, brunete sau roscate, atragatoarele concurente vor incerca sa-l seduca pe Andrei Gheorghe cu raspunsuri incuietoare. In cel mai bun caz vor da sagalnic din umeri.

Cea mai sexy emisiune a lui Andrei Gheorghe la tv: „Prea ispititoarea Cosmina, angelica Josephine sau senzualele fete de la Chic?”

Cine va fi cea mai sexy veriga puternica din „Lantul slabiciunilor”? Prea ispititoarea Cosmina, angelica Josephine, blonda Laura sau senzualele fete de la Chic sunt doar o parte din competitoarele ultimei editii din „Lantul slabiciunilor” pe 2001. Extrem de disputat si plin de rasturnari de situatie, jocul le-a pus la grele incercari pe nurliile concurente. „In ce an a castigat Schopenhauer Marele Premiu la Formula 1?; „In ce act al piesei Apus de soare a rostit Stefan cel Mare faimoasa replica: „Un cal, dau un regat pentru un cal!”?”. Intrebari de acest gen le-au pus in mare incurcatura, Cosmina&co raspunzand nu o data dupa secunde interminabile de reflectie: nu stiu!”, nota la acea vreme ziarul Adevarul, in avancronica emisiunii sexy a lui Andrei Gheorghe.