A jucat baschet de performanță, a renunțat la liceu, a fost și ajutor de bucătar, dar a reușit să dea lovitura pe Internet.

E povestea lui Jem Wolfie, o tânără de doar 27 de ani din Australia, care reușește să câștige 30.000 de dolari pe zi prin intermediul rețelelor de socializare.

Jem Wolfie locuiește în orașul Perth din Australia și este obsedată de fitness. Sportiva a făcut un adevărat business din pasiunea sa, iar contul său Instagram are peste 2,5 milioane de urmăritori.

Jem Wolfie vinde cărți electronice și rețete pe un site din social media, numit OnlyFans. Cei care vor să-i vizioneze conținutul trebuie să plătească aproximativ 15 dolari pe lună.

Are atât de mulți urmăritori încât ajunge să câștige 30.000 de dolari pe zi. Aceeași sumă de bani ar fi obținută de un român cu un salariu mediu de 3.000 de lei în mai bine de trei ani de muncă.

La 27 de ani, Jem Wolfie a câștigat peste două milioane de dolari, notează Perthnow.com.au.

„Am început să postez multe video-uri cu antrenamente pe Instagram. Nu doar pentru a mă motiva pe mine, ci în speranța că voi reuși să-i inspir pe alții să facă la fel”, spune Wolfie.

După ce a renunțat la liceu, Wolfie a lucrat peste 70 de ore pe săptămână în industria gastronomică. Ea a terminat și un curs de bucătari. Tânăra a jucat baschet de performanță în Liga de Baschet din Australia de Vest (WABL), până când a fost nevoită să se retragă în urma unei accidentări la genunchi.

Loading...