Cuplu 92561900

Mike Adkins, organizator de evenimente, este cel mai tolerant bărbat din lume. Iubita sa, Allie Haze, se culcă zilnic cu diverși bărbați, dar el nu este deloc deranjat.

Allie Haze este de profesie actriță în filme pentru adulți. Chiar și așa mulți bărbați nu ar fi prea încântați de meseria sa. Cei doi, care locuiesc în Las Vegas, s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni și sunt împreună de patru ani.

„Nu m-am simțit intimidat să fac amor cu o vedetă din filme porno. Nu privesc astfel lucrurile. O privesc ca o persoană. Dar, categoric, este mai aventuroasă decât orice parteneră pe care am avut-o. Nu mă deranjează că este cu alți bărbați atâta timp cât este meserie. Dacă ar fi ca și cum: „Ies în oraș să mă cuplez cu oameni, asta m-ar deranja. Sunt momente când i s-au oferit anumite filme cu care nu m-am simțit confortabil. Este un job diferit de cel de a fi recepționistă sau altceva, dar la finalul zilei nu-ți poți așeza relația în jurul carierei celuilalt”, a povestit bărbatul, potrivit Mirror.