Fidelitatea intr-o relatie a fost dintotdeauna un factor foarte important pentru bunul mers al relatiei de cuplu. Este cunoscut faptul ca exista barbati care nu pot fi fideli unei singure persoane, multi ajungand sa puna acest lucru pe seama semnelor zodiacale. Iata care sunt cele mai afemeiate 5 zodii.

Studiile arata ca 50% – 60% dintre barbatii casatoriti sau implicati in relatii serioase, calca stramb si se angajeaza in relatii extraconjugale in timpul vietii.

Mai devreme sau mai tarziu, aproape in orice mariaj apare la un moment dat o a treia a persoana si este comisa infidelitatea. Asa s-a ajuns sa se realizeze clasamente care vorbesc despre cele mai afemeiate zodii.

Specialistii astologi sustin ca unele zodii au aceasta predispozitie spre infidelitate mai dezvoltata fata de altele. Totodata, ei spun ca sunt barbatii care nu pot fi fideli si ca un factor important de care ar trebui sa tinem cont in alegerea partenerului este ascendentul persoanei respective.

Citeste si  Un bărbat și-a prins logodnica în pat cu cel mai bun prieten al lui. Cei doi bărbați s-au răfuit în plină stradă și au fost fotografiați de trecători

Pe locul I in TOP 5 cele mai afemeiate zodii se afla BERBECUL

Aflat intr-o continua vanatoare, Berbecul este nascut pentru a cuceri. Berbecul este de departe cea mai infidela zodie in primul rand pentru ca ii place flirtul si sa cucereasca si in al doilea rand pentru ca nu poate trece cu usurinta daca o femeie ii da de inteles ca il place.

Locul II in top cele mai afemeiate zodii este ocupat de catre cei din zodia GEMENI

Firi duale Gemenii au o capacitate uluitoare de a iubi mai multe persoane in acelasi timp, respectiv in aceeasi perioada.

Deschisi spre distractii si avand o sexualitate debordanta, Gemenii au un erotism debordant sunt inventivi si deloc plictisitori in relatia sexuala si pot fi amantii perfecti.

Locul III in top cele mai afemeiate zodii este rezervat zodiei LEU

Cei guvernati de zodia Leu iubesc profund si sincer, dar le place enorm si flirtul ca joc erotic si sunt foarte sensibili la avansurile femeilor care se arata interesati de persoana lor. In general, ei sunt loiali partenerei. Atunci insa cand nu se simt impliniti si asteptarile lor sexuale nu sunt indeplinite, ei calca stamb fara nicun regret si devin barbatii care nu pot fi fideli.

Citeste si  E oficial: ce se intampla cu pensiile de la 1 ianuarie 2019! Sute de mii de pensionari sunt direct vizati, cine este pe lista

Locul IV in top cele mai afemeiate zodii apartine BALANTEI

Despre Balante se spune ca bat recordul la aventuri si relatii extraconjugale. Nativii acestei zodii sunt cuceritori fara pereche, le place flirtul si il practica cu o usurinta de invidiat, sunt romantici si iubareti si ar putea sa traiasca toata viata cu doua femeie sis a nu renunte la niciuna: sotia pe care o vrea casnica si la locul ei si amanta sau, de ce nu, amantele sale focoase.

Locul V in top cele mai afemeiate zodii este destinat SCORPIONULUI

Fire razbunatoare, Scorpionul nu va uita si ierta niciodata o infidelitate si va raspunde cu aceeasi moneda care indrazneste sa il insele. Asta ii transforma in una din cele mai afemeiate zodii si barbatii care, brusc, nu mai pot fi fideli. Scorpionii sunt pasionali, atragatori, carismatici, cuceritori si dominatori si oarecum stabili in relatii. Atentie insa! Pentru ca sexul este punctul sau principal de atractie, Scorpionul se va desparti imediat de un partener care nu il mai satisfice asa cum isi doreste.

Citeste si  Iubitul Biancăi Drăguşanu s-a enervat crunt! Vezi ce mesaj le transmite Alex Bodi “linguşitorilor” şi “mascotelor”!