Cezar, mezinul familiei Stratan debutează cu o întârziere de cinci ani. Tododată se lansează formația Familia Stratan, un Kelly Family autohton

0
1427
1281920710184356582235311778121524627336973o

Mâine, la Chișinău, își va face debutul oficial, pe scena Palatului Național, meziul familiei Stratan, Cezar (8 ani), totodată proiectul Familia Stratan, un Kelly Family mai nou.

Au trecut cinci ani de când Pavel Stratan a sperat ca talentul fiului său va fi la fel de uimitor și bine primit ca farmecul fiicei sale, Cleopatra, copilul teribil al showbizz-ului muzical. Ce, ”la vârsta de 3 ani”, așa cum chiar s-a intitulat albumul de debut, a devenit vedetă internațională. Însă în ciuda așteptărilor tatălui său, Cezar nu a devenit următorul copil vedetă.

De-abia zilele trecute Cezar a lansat prima sa melodie de băgat în seamă, ”Mami”, alături de sora sa, Cleopatra Stratan, prima piesă ce se pare că este bine primită de radiouri. Metoda de succes ”Cleopatra” nu a funcționat la fel de bine deși fockistul basarabean a tot sperat că îi va lansa un album lui Cezar până când acesta a împlinit 5 ani.

Cezar, mezinul familiei Stratan debutează cu o întârziere de cinci ani

În urmă cu 10 ani, Cleopatra intra în Cartea Recordurilor la categoriile: ”Cel mai tânăr cântăreț de succes”, ”Cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live public de 2 ore ”, ”Cel mai bine plătit artist ” (10.000 dolari pentru o singură piesă), ”Cel mai tânăr interpret cu 3 nominalizări la premiile MTV” și Cel mai tânăr interpret care a avut un hit într-o țară”.